Tuesday, 25 October 2011 00:20

Rekrutering & selectie

 

Uw zoektocht naar talent? Onze passie!

 

Als wervings -en selectiekantoor richten wij ons naar hogere bedienden en (midden) kaderpersoneel binnen alle sectoren. Of u nu een schoolverlater zoekt, een ervaren deskundige met een specifieke expertise of net een ervaren people manager, het kan allemaal bij CurVita.

 

Bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker dragen we transparantie hoog in het vaandel.  We vinden het belangrijk dat u als klant op regelmatige basis feedback krijgt over de voortgang van de opdracht.  Ook transparantie naar kandidaten toe is voor ons van groot belang.  Kandidaten hebben recht op de juiste feedback.

 

Verder mag u rekenen op een grondige screening van kandidaten vanuit een menselijke, waarderende benadering en een goede begeleiding van uw nieuwe medewerker voor en na de opstart in uw organisatie.

 

We werken graag op maat een voorstel voor u uit, zowel qua rekruteringsmethode als qua mogelijkheden tot samenwerken:

 

Mogelijke methoden:

- Direct Search: methode waarbij de arbeidsmarkt voor een specifiek profiel in kaart wordt gebracht en gericht benaderd wordt;

- Campus Recruitment: methode waarbij pas afgestudeerden gericht gecontacteerd worden;

- Rekrutering via media (online/ print): methode waarbij een selectie gemaakt wordt uit kandidaten die solliciteren voor een bepaalde vacature. 

 

Mogelijkheden tot samenwerking:
CurVita staat voor: het vinden van uw kandidaat, of dat nu in-huis is binnen uw organisatie of bij ons op kantoor.  Beide pistes zijn bespreekbaar.  

 

Last modified on Monday, 24 June 2013 20:58
More in this category: Talentenscan »